ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου αποτελεί όχι μόνο έναν πρότυπο χώρο προετοιμασίας των αθλητών αλλά τον ιδανικό χώρο. Με συνεργάτη τη φύση στην πιο εκρηκτική μορφή της,  τη γεωγραφική του θέση, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις κλιματολογικές συνθήκες, το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου είναι αδιαμφισβήτητα σε ασύγκριτα πλεονεκτική θέση και κατατάσσεται σε ένα από τα αρτιότερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης.

Τις εγκαταστάσεις του προτιμούν επανειλημμένα κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αλλά και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι και διακεκριμένοι αθλητές για τη προετοιμασία τους.

Στις εγκαταστάσεις των ανοιχτών χώρων περιλαμβάνονται: Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου εκ των οποίων το ένα διαθέτει κερκίδες 1500 ατόμων και στίβο 400μ με οχτώ διαδρομές και το άλλο στίβο 400μ με έξι διαδρομές. Ακόμα, γήπεδο ρίψεων, τρία γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις, δύο γήπεδα βόλεϊ, δύο γήπεδα χάντμπολ, δρόμο για jogging μήκους 2 χιλιομέτρων.

Ενώ στις Εγκαταστάσεις κλειστών χώρων: Αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, τρεις αίθουσες για πάλη, πυγμαχία, άρση βαρών και τζούντο, ευθεία στίβου τριών διαδρομών 80μ, δύο αίθουσες εκγύμνασης για φυσική κατάσταση, σάουνα, αίθουσα φυσικοθεραπείας, ιατρικό εργομετρικό κέντρο, αποδυτήρια και γραφεία ομοσπονδιών. Στις κλειστές εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνονται ακόμα, το γραφείο διοίκησης, η αίθουσα σεμιναρίων, η βιβλιοθήκη και το αναψυκτήριο, τα αποδυτήρια και το κυλικείο.

Το Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου απέχεις μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Καρπενησίου και μπορούν να το επισκεφτούν ακόμα και όσοι θέλουν να βρεθούν σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και να απολαύσουν μια βόλτα στη φύση.