ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου

Το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου χαρακτηρίζεται ως το στολίδι της πόλης και αποτελεί εστία γνώσης και πολιτισμού. Απέχει  μόλις χίλια μέτρα από το κέντρο τις πόλης και  μπορεί να σταθεί από μόνο του ως αιτία και σημαντικός λόγος να επισκεφτεί κάποιος την περιοχή στα πλαίσια του συνεδριακού τουρισμού.

Στις καινούριες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του έχουν φιλοξενηθεί πληθώρα συνεδριών, παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.  

Οι καλαίσθητοι χώροι του, ο πλέον σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός και  η άρτια τεχνική υποστήριξη που διαθέτει, κατατάσσουν το συνεδριακό κέντρο ως τον πλέον κατάλληλο χώρο για επαγγελματικές , πολιτιστικές και καλλιτεχνικές συναντήσεις. Επιπλέον στο ιδιαίτερης αισθητικής, επενδυμένο  με μάρμαρο, φουαγιέ υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι εκθεσιακοί χώροι που μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα αλλά και συμπληρωματικά. Το συνεδριακό κέντρο περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη αμφιθεατρική αίθουσα χωρητικότητας 600 ατόμων που ξεχωρίζει για τον λειτουργικό χαρακτήρα της και την υψηλής αισθητικής εμφάνιση της. 

Στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου λειτουργεί Δημοτικός Κινηματογράφος.